Marija Igerc nova predstavnica za odnose z javnostmi

Marija Igerc nova predstavnica za odnose z javnostmi

Z novim letom se je podal novim izzivom naproti dosedanji predstavnik za odnose z javnostmi Miha Žakelj, ki je s svojo strokovnostjo in pomočjo veliko pripomogel k uspešnemu delovanju Slovenske univerzitetne športne zveze v letu 2017. Namesto njega se je pisarni SUSA pridružila Marija Igerc.

Marija Igerc je po izobrazbi novinarka. Zaposlila se je s pomočjo aktivne politike zaposlovanja. S športom se je v nekaterih obdobjih v življenju ukvarjala bolj kot v drugih, pravi pa, da lahko prav s pomočjo športa vsak posameznik lahko najde »najboljšo verzijo samega sebe«.

 »Ne glede na to, kje se človek nahaja v svojem življenju, šport je vedno pravi odgovor«

Marija meni, da pri športni vadbi ni mogoče zgrešiti. »Ne glede na to, kje se posameznik nahaja v življenju, je šport vedno pravi odgovor. Šport je pomemben že za dojenčka, pa tudi stoletniki lahko z zmerno športno vadbo ohranjajo svojo vitalnost. Kirurg, ki opravlja revolucionarne posege, s katerimi rešuje življenja in izboljšuje kakovost bivanja svojih bolnikov, potrebuje športno aktivnost, da je lahko kos vsem izzivom. Na drugi strani pa posamezniku, ki je v težkem življenjskem položaju, pa naj bo zaradi bolezni, službe, nesrečne ljubezni, debelosti ali česarkoli drugega, prav šport lahko pomaga, da najde v sebi moč in izboljša okoliščine, v katerih se nahaja«. Šport seveda ne more pozdraviti raka ali depresije, za to je potrebna zdravniška pomoč, prav tako s pomočjo športa ni mogoče povrniti izgubljene ljubezni, nam pa šport da energijo za nove boje in predvsem nove zmage.«

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest