SUSA - Slovenska univerzitetna športna zveza
Aktualno

Slovenska univerzitetna športna zveza (SUSA)
Kongresni trg 12, Ljubljana
tel: 01/520 7826
fax: 01/520 7827
gsm: 040/750 570
Zaščiten naslov

XML-RSS (2.0)

FacebookTwitter

Publikacije SUSA

Revija ZZ - Zdrava zabava:
13/2013
12/2012
11/2011
10/2010

Miran Zupancic po zapravljeni priloznosti na 6. mestu

Slovenski smucarji skakalci so opravili z individualno tekmo na 27. zimski univerzijadi v Strbskem Plesu na Slovaskem. Ob dobrem ekipnem uspehu je bil najboljsi ...

Več...

Odlicna organizacija in dobro pocutje

Po prvi tekmi se smucarji skakalci ze pripravljajo na ekipno preizkusnjo, ki bo v nedeljo. Glede organizacije pa s Slovaske prihajajo zelo pozitivne ocene. Po posamicni tekmi smucarjev skakalcev na 27. zimski univerzijadi ima slovenska delegacija nekaj dni odmora pred naslednjim nastopom. A to ne pomeni da pocivajo, saj je vsak dan na vrsti vsaj en trening. Od tekmovalcev do spremljevalcev so vsi pohvalili organizacijo in prijaznost gostiteljev, s katerimi se lahko brez tezav sporazumevajo v slovenscini.

 

Več...

27. zimska univerzijada - reprezentanca se predstavi

V prostorih Univerze v Ljubljani na Kongresnem trgu je potekala predstavitev slovenske univerzitetne reprezentanca, ki bo nastopila na 27. zimski univerzijadi. Le-ta bo potekala na dveh prizoriscih. Nordijski in biatlonski del se bo odvijal na Slovaskem v mestih Strbske Pleso in v Oserbliju, med 24. 1. in 1. 2. 2015, drugi del univerzijade, smucarski, deskarski in drsalni sporti, pa bo potekal v Spaniji, v Granada oz. v Sierra Nevadi.

 

Več...
Mednarodna univerzitetna športna zveza - FISU Evropska univerzitetna športna zveza - EUSA Olimpijski komite Slovenije - OKS Zdrava zabava - ZZ

Državno univerzitetno prvenstvo v golfu 2011 Natisni
13. 06. 2011
DUP golfSlovenska univerzitetna športna zveza (SUSA) je v nedeljo, 12. junija, v sodelovanju z Akademskim golf klubom (AGK) in Diners Golf&Country Clubom Ljubljana, na Golf igrišču Diners Club v Ljubljani organizirala Odprto državno univerzitetno prvenstvo v golfu.

Prvenstvo je bilo namenjeno študentom, študentkam, zaposlenim na visokošolskih zavodih, ter partnerjem SUSA in njenih članic. Prvenstva, ki se je pričelo ob 9.00, se je udeležilo 23 golfistov, ki so se na letošnjem odprtem državnem univerzitetnem prvenstvu na zelenici pomerili v 18 luknjah.

Čeprav vremenska napoved ni bila najboljša in so nekatere igralce nekoliko prestrašili temni oblaki, je vreme zdržalo in igra je bila odigrana neprekinjeno.

V kategoriji študentov je bil zmagovalec v bruto seštevku z 38 točkami študent Univerze v Ljubljani (Ekonomska fakulteta), Gašper Brodnik . Zmagovalec v neto seštevku pa je z 39 točkami postal Urban Osvald, študent Filozofske fakultete v Ljubljani. Žiga Schmidt, študent Ekonomsko-poslovne fakultete v Mariboru je z 35 točkami zasedel 2. mesto, tretje pa, z 33 točkami, pa Jaka Vidmar iz Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Bled.

Letošnje Državno univerzitetno prvenstvo v golfu je bila nekakšna predpriprava na Evropsko univerzitetno prvenstvo v golfu, ki bo letos potekalo na Otočcu v Sloveniji med 6. in 10. septembrom. Državno prvenstvo je tako služilo tudi kot kvalifikacija za Evropsko prvenstvo v golfu. Več informacij o Evropskem univerzitetnem prvenstvu v golfu najdete na spletni strani www.golf2011.eusa.eu !

Rezultati:

Študentje:
1. mesto bruto: Gašper Brodnik (38)
1. mesto neto: Urban Osvald (39)
2. mesto: Žiga Schmidt (35)
3. mesto: Jaka Vidmar (33)

Zaposleni na Univerzi:
1. mesto bruto: Borut Pistotnik (18)
1. mesto neto: Andrej Predin (45)
2. mesto neto: Mateja Gaber (39)
3. mesto neto: Stanislav Škrabl (33)

Partnerji:
1. mesto bruto: Igor Osojnik (13)
1. mesto neto: Mojca Braz (38)
2. mesto neto: Karin Lušnic (38)
3. mesto neto: Matjaž Pečovnik (17)

 

DUP golf 2011