OKS bo podelil priznanja za prostovoljno delo v športu

Dodatne informacije


OKS bo podelil priznanja za prostovoljno delo v športu

Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez (OKS-ZŠZ) bo 16. decembra po zasedanju skupščine v Zrečah podelil visoka priznanja, med njimi bo podeljeno tudi priznanje za prostovoljno delo v športu.

OKS-ZŠZ ta priznanja podeljuje tistim posameznikom, organizacijam in projektom, ki so se v minulem letu najbolj izkazali na področju prostovoljnega dela, organiziranja prostovoljnega dela in izvajanja prostovoljnega dela v športnem okolju.

Omenjeno priznanje podeljuje Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zveze zaradi še večje promocije organiziranega prostovoljnega dela in predvsem promocije tistega prostovoljnega dela, ki praviloma zaradi svoje specifičnosti ali anonimnosti ne more prodreti v javnosti.

Predlagatelj za priznanje je lahko posameznik, neformalna skupina, športno društvo, športni klub, športna zveza ali druga javna ali zasebna institucija.

Komisija za priznanja OKS-ZŠZ bo obravnavala vse predloge, ki bodo naslovljeni po elektronsko pošti (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.), do vključno 25. novembra 2017.

Za več informacij si oglejte priloženi Pravilnik o priznanjih OKS-ZŠZ.

Facebook Twitter Google+ Pinterest