V Kazanu z zaključno slovesnostjo končali izobraževalni forum FISU

Dodatne informacije


V Kazanu z zaključno slovesnostjo končali izobraževalni forum FISU

Mednarodna univerzitetna športna zveza (FISU) je danes v Kazanu zaključila svoj prvi izobraževalni forum, na katerem je bila med predstavniki 91 držav tudi Ana Kregar s Slovenske univerzitetne športne zveze.

Zadnji dan je minil povsem sproščeno. Udeleženci so se zjutraj v elegantnih oblekah zbrali v mestni hiši, kjer je potekala zaključna slovesnost. Glavni govorec je bil predsednik FISU Oleg Maticin, ki se je prostovoljcem zahvalil za udeležbo in izrazil upanje, da so od tega dogodka odnesli čim več novega znanja.

Udeleženci so se po slovesnosti napotili na Centralni štadion in si ogledali eno izmed tekem mednarodnega ženskega prvenstva v ragbiju, ki v teh dneh poteka v Kazanu.

Ob pol drugi uri je sledilo kosilo, nato pa je prostovoljce čakal ogledal športnih objektov, ki so jih uporabljali v času Poletne univerzijade leta 2013 in mestu še naprej dobro služijo.

Sobotni urnik se je končal ob sedmi uri zvečer s poslovilno večerjo. Udeleženci so s tem končali sedemdnevni forum in se bodo jutri vrnili v svoje domovine.

Facebook Twitter Google+ Pinterest