Želiš postati prostovoljec?

Želiš postati prostovoljec?

Mednarodna univerzitetna športa zveza (FISU) razpisuje program prostovoljstva FISU Volunteer Leaders Academy 2019, kjer mladim ponuja edinstveno priložnost za nova doživetja in reference v nadaljnji karieri. Prostovoljci so pomembne del vsakega študentskega športnega dogodka, saj s svojo mladostniško energijo pomagajo na različnih segmentih organizacije tekmovanj.

Če si študent/ka, star/a med 18. in 25. let, športni navdušenec ali navdušenka, si pozitiven/na in zmožen delovati v ekipi, je to prava priložnost zate. V ta projekt ste vabljeni vsi, ki ste seznanjeni z družabnimi omrežji, govorite angleško (upper-intermediate English-speaker), ste komunikativni, kreativni in odgovorni.

Za PRIAJVO in vse dodatne informacije nam pošljite mail z vašimi osnovnimi podatki na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. . Rok prijave je 26. 4. 2019.

FISU želi s svojim projektom prostovoljstva promovirati študentski šport, vrednote zdravega načina življenja, poudarjati pomembnost športa skozi medije in socialna omrežja ter povečati vpliv mednarodnega univerzitetnega športnega gibanja.

V sklopu tega projekta FISU organizira Volunteer Leaders Academy, ki se odvija v Kazanu v Rusiji in kjer se izbrani prostovoljci iz nacionalnih članic seznanijo z delovanjem projekta in prenašajo nova znanja na mlade v svoji državi.

Več informacij o projektu najdeš TUKAJ: https://www.fisu.net/education/fisu-volunteer-leaders-academy

foto: TN, IG

Facebook Twitter Google+ Pinterest