Slovenska univerzitetna reprezentanca pred odhodom v Neapelj!

Slovenska univerzitetna reprezentanca pred odhodom v Neapelj!

V veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, na Masarykovi 16, bo v četrtek, 20. 6. 2019, ob 11:00 predstavitev univerzitetne reprezentance, ki bo Slovenijo zastopala na 30. poletni univerzijadi v Neaplju med 3. in 14. julijem 2019. Športniki in športnice bodo dobili pomembne informacije pred odhodom v Italijo, slišali bomo predavanje SLOADO o preprečevanju dopinga v športu, vse pa bodo pozdravili mag. Patrik Peroša, dr. Jernej Štromajer in dvakratni medeljist iz univerzijad, telovadec Sašo Bertoncelj.

Na dogodku se bodo predstavili športniki in športnice, ki bodo zastopali Slovenijo na največjem študentskem športnem tekmovanju na svetu. Slovenska proti-dopinška agencija (SLOADO) bo izvedla predavanje o preprečevanja dopinga v športu. Vodja odprave na jug Italije pa bo predstavil osnovne informacije o tekmovanju, logistiki in bivanju v Neaplju.

Udeležence dogodka bosta nagovorila predsednik SUSA mag. Patrik Peroša in državni sekretar na Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport dr. Jernej Štromajer. Člane reprezentance bo pozdravil tudi dobitnik dveh medalj z univerzijad v Bangkoku in Beogradu, telovadec Sašo Bertoncelj.

Po dogodku bo sledilo uradno fotografiranje odprave ter medijske aktivnosti za vse športnice in športnike.

Vse o 30. poletni univerzijadi v Neaplju lahko najdete na informacijskem portalu oz. podstraneh naše spletne strani: https://www.susa.org/neapelj2019

Foto: TN

Facebook Twitter Google+ Pinterest